Meer dan voetbal

Onder deze term doen veel voetbalverenigingen iets wat in de richting gaat van Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Spelers van betaald voetbalclubs bezoeken basisscholen, want iedereen moet weten wat het is om prof te zijn. Clubs organiseren sporttoernooien in samenwerking met zorginstellingen.

Robur et Velocitas B1 reist over twee weken af naar Albanië. Zij gaan daar een voetbaltoernooi spelen, maar gaan daar ook ervaren wat het is om niet in een prachtige doorzon woning te wonen en niet even langs de Mac te kunnen na de training. De jongens zijn als team de afgelopen maanden druk geweest met allerlei activiteiten om geld bij elkaar te krijgen voor de mensen in Albanië. Zo hebben de jongens presentatiegidsen rondgebracht, hebben zij in een pop-up restaurant een avondvullend programma georganiseerd voor de betalende gasten en staan zijn gisteren en vandaag met een stand op op het terrein van het www.grolschdrakenbootfestival.nl/apeldoorn/
Tot slot maakt het team deel uit de schoonmaakploeg tijdens dit festival. Op zaterdagmorgen, zondagmorgen staan de jongen rond 6:45 u. op het terrein om alle rotzooi die achter gelaten is op te ruimen. Ook morgenavond zullen de jongens present zijn om alles op te ruimen.

0.96877500 1464263007

Na een goed verlopen seizoen, waarin op het eind net niet het kampioenschap in de Hoofdklasse werd binnen gesleept, is dit een nieuw hoofdstuk dat de ploeg aan het schrijven is. Deze jongens laten werkelijk zien dat er meer is dan voetbal en mooie resultaten. Deze jongens laten zien dat je samen hele mooie dingen kan bereiken en dat je er niet alleen bent voor jezelf maar dat je ook wat voor de ander kan doen.

Deze jongens verdienen steun. Zij hebben naast de eerder genoemde activiteiten óók een growdfunding project opgezet. Hier kunnen jullie de jongens steunen. Ook kleine bedragen zijn prima!! Help deze jongens bij het realiseren van dit doel. Het kampioenschap liepen ze mis maar dit doel gaan zij halen!!!

Steun deze jongens bij het behalen van dit goede doel:
https://4just1.com/project/1199

 

 

 

Over CoachBert62

Ik ben een creatief denker, een pro-actieve mensgerichte coach, iemand met een helikopterview, iemand die snel kan schakelen.

Geplaatst op 26 juni 2016, in Groepsproces, Meer dan Voetbal, Sport, Vrijwilligers en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: